Referentie's

H.C. uit Bredene

Wij hebben in 2013 besloten een huis te kopen in Bredene van de firma Danneels Brugge, deze verkaveling was nieuw en de bouw moest nog van start gaan.

Bjorn was onze projectleider en heeft er voor gezorgd dat het bouwen van ons huis vlot verlopen is.

De contacten met de verschillende aannemers zijn vlot verlopen, waren er kleine fouten werden deze meteen recht gezet. Met een minimum van tijd van onze kant gingen de werken mooi aaneensluitend verder, zodat de oplevering een klein jaar later kon plaatsvinden.

We hadden nooit gedacht dat bouwen zonder zorgen bestond.

Groeten van een tevreden klant.

D.V. uit Veurne

Bjorn was voor mij een zeer gedreven werfleider waar altijd op kon teruggevallen worden, ook na de normale werkuren, met een zeer ruim inzicht en een grote basiskennis in de moderne bouwtechnieken en materialen.

Tevens streefde Bjorn met zeer goede resultaten naar perfectie, kwaliteit van het geleverde werk, zeer vlotte communicatie tussen de aannemers en halen van vooraf vooropgestelde deadlines, iets wat in de bouwvakkerswereld zeker geen senicure is.

Deze elementen zorgden ervoor dat mede dankzij Bjorn ons bouwproject veel vereenvoudigd werd en als zeer geslaagd mag genoemd worden.

Bjorn was voor mij een grote meerwaarde in ons bouwproject zeg maar de perfecte "wingman".

A.V. uit Bredene

Dit is een bijzonder interessante tip voor bouwheren die kostenbesparend, zonder zorgen en zonder stress willen bouwen. Hierna volgt het bewijs:

In december 2013 kocht ik een ruwbouw woning in Bredene en had bij het bouwbedrijf gekozen voor de formule ‘sleutel op de deur’.

Met vrienden en collega’s heb ik toen veel gepraat over bouwen. En er werden me onder meer verontrustende verhalen verteld over de problemen met een bouw, dat het al eens fout kon lopen met de werken die niet op tijd worden uitgevoerd of dat de werken niet naar behoren worden gedaan enz. Blijkbaar zijn dit toestanden die nogal vaak voorkomens tijdens een bouw en die vooral te maken hebben met een gebrek aan goede coördinatie. Ik heb toen even gepanikeerd, te meer omdat ik zelf geen tijd had om de bouwwerken op te volgen en ook te ver van Bredene woonde om veel heen en weer te rijden. Mijn ‘bouwverhaal’ heeft echter een bijzonder ‘happy end’ gekend, dank zij bouwcoördinator Bjorn Justin die de werken aan mijn huis heeft begeleid. Ik heb geen enkele keer moeten tussenkomen tijdens de afwerking van de bouw ! Alles, maar dan ook alles, verliep volgens schema en, zoals aanvankelijk afgesproken, werd de bouw in september 2014 opgeleverd. Na rondgang in de woning met de nodige uitleg van Björn en de architect was de overname van de woning een feit. We zijn nu meer dan één jaar later en nog steeds kan ik een beroep doen op de expertise van Bjorn in verband met info. over bijv. onderhoud van toestellen.

Mijn conclusie is dat een goede coördinatie onontbeerlijk is. Door een bouwcoördinator onder de arm te nemen wordt de ganse bouw door een erkend specialist gevolgd en begeleid. Op die manier kan door de bouwheer niet alleen bespaard worden op het geheel van kosten, je verliest bovendien zelf geen tijd, je bespaart je veel moeite én onnodige stress. Mocht ik herbeginnen, doe ik het exact op dezelfde manier.

Kortom, dit is niet alleen een suggestie, het is eerder ‘een must’ om zo’n belangrijke aangelegenheid als een bouw door een coördinator te laten uitvoeren.